Forum Nasza Genealogia- Our Genealogy

Forum rodziny Strawińskich, ale nie tylko!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2023-10-25 20:19:46

Jozef
Administrator
Liczba postów: 92
WindowsChrome 118.0.0.0

Problemy z rejestracją na forum.

W związku z tym, że niektóre osoby mają problem z prawidłową rejestracją do naszego forum, przesyłam krótką instrukcję jak to zrobić.
Otwieramy w górnej belce panel "Rejestracja". Gdy już otworzymy, wypełniamy następujące elementy ( w prostokątach):
- nazwa użytkownika ( tu wpisujemy swój nick)
- wprowadzamy swój adres mailowy w dwóch ramkach ( drugi raz jako potwierdzenie)
- zabezpieczenie przed niepożądanymi rejestracjami, krótko mówiąc zaznaczasz, że jesteś człowiekiem
- klikacie na "Rejestracja"
i od tej strony to już wszystko. Pod wskazany przez Was adres mailowy przyjdzie wiadomość z potwierdzeniem Waszej rejestracji na forum i hasłem ( można będzie je później zmienić), które wpisujecie przy swoim pierwszym logowaniu na forum.
Na tym polega cała procedura. Jeżeli będziecie jej przestrzegać, nie powinno być żadnych problemów.
Mam nadzieję, że ta krótka instrukcja pomoże Wam w bezproblemowej rejestracji. Przyjemnego korzystania z naszego forum!

1cd8f2a8b81c4dbcmed.png

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
polandrescueservices - dragon - weedcraft - sanandreaspolicedepartment - zro72903

[ Wygenerowano w 0.008 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 574.32 kB (Maksimum: 634.31 kB) ]